Referendum 2012

luni, 30 iulie 2012
Intram direct in paine.
NU l-am ales eu pe Base ca presedinte (nu m-am prezentat la vot ... am lasat majoritatea sa decida, pentru ca ei aveau sa "traiasca" cu el, nu eu). In schimb ieri m-am prezentat la vot sa sustin parerea parintilor mei.


Ne-am prezentat la consulatul din Oslo pe la 11-12. Ne intampina de la poarta un nene scarbit de viata, nici macar nu ne raspunde la salut, si ne opreste inainte sa intram. Cica mai e cineva inauntru si sa asteptam afara. Ies oamenii si intram noi (afara mai erau 4 barbati). Dam buletinele (aveam si pasapoartele la noi dar nu am vrut sa puna stampila de vot pe ele) si intram in cabina pe rand, desi erau 2 cabine :)). M-am uitat "in condica" unde ne treceau datele si eram nr. 27 si 28, pe semne lumea nu prea a venit la vot.
Dupa "minunata experienta in care sufletul meu era bucuros ca si-a facut datoria" (nici eu nu ma cred :))), am fost intr-un parc din Oslo. Recunosc ca daca vremea era nasoala, nu ieseam din casa. Am spus ca daca este frumos, mergem la vot si apoi in parc. Zis si facut :D.

Deci oameni buni, sunteti multumiti de rezultat?
"Sa traiti bine!"